Barcelona: francia támadóval erősítenének – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.28. 14:58
A francia L'Équipe értesülései szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő FC Barcelona szerződtetné a francia Olympique Lyon támadóját, Alexandre Lacazette-et.

Hiába teljesített nagyszerűen a szezon nagy részében, az utóbbi időben visszaesett a Barcelona. A katalánok a Király-kupa döntőjébe ugyan bejutottak, a Bajnokok Ligájából azonban búcsúzni kényszerültek az Atlético Madrid ellen, míg a bajnokságban leadták előnyüket, így ott liheg a nyakukban a két fővárosi gárda, az Atlético és a Real Madrid.

A bukdácsolásban szerepet játszott a Messi, Suárez, Neymar trió formahanyatlása, ezért a hírek szerint a Barcelona a nyáron kész ajánlatot tenni a Lyonban játszó Alexandre Lacazette-ért.

A Ligue 1 előző kiírásában gólkirályi címet szerző Lacazette az előző idénybeli 27 bajnoki találata után ezúttal 18-nál jár, az ő megszerzése nagy erősítés lenne a katalánoknak, nem mellesleg az MSN-t is tehermentesítené.

A 24 esztendős francia válogatott játékos szerződése 2019-ig érvényes a Lyonnál, piaci értékét a transfermarkt.de 30 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik