Barcelona: filmsorozat készül a La Masiáról

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.04.25. 11:30
Televíziós sorozattal igyekszik bevételi forráshoz jutni a koronavírus-járvány miatt pénzügyi nehézségekkel küzdő FC Barcelona.

A katalán klub labdarúgói egyelőre nem tudják szórakoztatni a közönséget, hamarosan azonban film készül a híres utánpótlás-nevelő központról, a La Masiáról. Albert Espinosa forgatókönyvében a fiatal futballisták, akik Iniesta, Xavi vagy Messi nyomdokaiba szeretnének lépni, kitalált személyek.

„Nem az a cél a sorozattal, hogy tényleges élethelyzetet vagy a La Masián nevelkedő valós személyeket mutassunk be, hanem az, hogy inspiráljon a fikciós történet – tudatta az FC Barcelona közleményben. – Az eredmény egy olyan kitalált sztori lesz, amely fiataloknak és családjaiknak szól. A főszereplők fiatal sportolók és az őket körülvevő emberek lesznek, a történet az ő kapcsolataikat mutatja be.”

A forgatás eredeti helyszíneken az év végén kezdődik. A megvalósítás az FC Barcelona saját társasága, a Barca Studios feladata lesz, amely tavaly a Matchday – Inside FC Barcelona című dokumentum sorozattal engedett betekintést a színfalak mögé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik