Barcelona: Fabregas beszélt Messivel, szerinte egyértelmű az argentin szándéka

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.20. 10:18
null
Fabregas (balra) három évig volt Messi játékostársa a Barca első csapatában (Fotó: AFP, archív)
Cesc Fabregasnak semmi kétsége sincs afelől, hogy gyerekkori jó barátja és volt csapattársa, Lionel Messi az FC Barcelonánál fejezi majd be a pályafutását.

 

„Beszéltem Messivel, mindig is az volt a terve, hogy az FC Barcelonánál fejezze be a pályafutását. Sok minden történhet a klubnál, de teljes meggyőződésem, hogy a Barcából vonul majd vissza” – mondta Fabregas a Cadena COPE spanyol rádióállomásnak. Nemrégiben hasonló álláspontot fogalmazott meg Quique Setién, a katalán klub vezetőedzője, aki szintén úgy véli, hogy a Barcát érintő visszás ügyek ellenére Messi nem esik gondolkodóba a maradást illetően.

Fabregast arról is megkérdezték, hogy visszavonulása után el tudná-e képzelni magát a Real Madridnál edzői pozícióban. A spanyol középpályást játékos-pályafutása során állítólag többször is megpróbálta szerződtetni a királyi alakulat, de mindig elutasította a lehetőséget, hogy aláírjon a Barca legfőbb riválisához.

„Soha nem mondhatod, hogy soha, ezt nagyon jól tudom – felelte az AS Monaco világbajnok és kétszeres Európa-bajnok labdarúgója. – Edzőként más a helyzeted, mint játékosként, mert akár harminc csapatot is irányíthatsz karriered során. A futballisták szerződése hosszabb távra szól, ám ha edző vagy, valószínűleg több lehetőség közül válogathatsz, mert akár két nap után is meneszthetnek.”

A 32 éves Fabregas tavaly januárban igazolt át a hercegségbeli klubhoz, szerződése 2022 nyaráig érvényes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik