Barcelona: ez lett a jutalma a Messi hajójához beúszó férfinak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.20. 10:17
A minap mi is beszámoltunk arról, hogy egy futballimádó férfi egy kilométert úszott a tengerben azért, hogy elérje Lionel Messi jachtját – most kiderült a történet folytatása is.
Az előzékeny házigazda és a szurkoló találkozása (Fotó: Daily Mail)

 

A 24 éves Suli Ibizán nyaralt, amikor észrevette a Barcelona argentin klasszisának luxushajóját, és nem sokat vacillált, hogy szerencsét próbáljon.

Az Atlético Madrid-szurkoló fiatalember egy műanyag tasakban elhelyezte a telefonját, majd úszásnak indult a jacht felé.

Egy kilométer megtétele után elérte a Seven C-t, amelyen Messi épp ejtőzött a hosszú bajnoki szezont, valamint a Copa Américát követően.

A 29 éves futballista személyzete jelezte az ötszörös aranylabdásnak a hívatlan vendég érkeztét, de Messi kedvesen fogadta őt, 20 percen keresztül beszélgetett vele, megkínálta gyümölcslével, és még közös képre is vállalkozott – ráadásul saját telefonról, merthogy Sulié időközben elázott.

„Elvesztettem a telefonomat, de szereztem egy képet Messivel. Egyáltalán nem úgy beszélt és bánt velem, mint egy világsztár. Nagyon szerény és vendégszerető volt, ő és a családja is csodálatos” – vélekedett Suli, akinek a partra visszatéréséről is gondoskodott az argentin csillag.

Suli bánatára ugyanazon az este nem tudott találkozni a Pachában bulizó Cristiano Ronaldóval.

„Még csak kezet sem tudtam vele fogni. Körbevették a biztonságiak, és megközelíteni sem tudtam” – mondta a Real Madrid portugál sztárjával kapcsolatban.

Lionel Messi a hajó fedélzetén (Fotó: Daily Mail)
Lionel Messi a hajó fedélzetén (Fotó: Daily Mail)
Minden jó, ha jó a vége (Fotó: Daily Mail)
Minden jó, ha jó a vége (Fotó: Daily Mail)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik