Barcelona: Coutinho villogott, gólt is lőtt a szerdai meccsen

Vágólapra másolva!
2021.09.08. 16:22
null
Philippe Coutinho (jobbra) a beszámolók szerint elemében volt a szerdai edzőmeccsen (Fotó: FC Barcelona)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata 2–1-re nyert a negyedosztályú AE Prat ellen szerdán nem hivatalos felkészülési mérkőzésen – írja a klub hivatalos honlapja.

A Sport beszámolója szerint a válogatott játékosaikat nélkülöző gránátvörös-kékekTer Stegen – Mingueza, Comas, Umtiti, A. Balde – Riqui Puig, Sergi Roberto, Pedri – Collado, Luuk de Jong, Coutinho összeállításban léptek pályára a szerda délelőtti meccsen, amelyen 2–1-re nyertek negyedik ligás ellenfelükkel szemben.


A barcelonai lap azt írja, a nagyjából 60 percet pályán töltő Philippe Coutinho „nagyon jó benyomást keltett” hosszú sérülése után, gólt is lőtt. (A másik találatot egyes források Pedrinek, mások öngólnak könyvelték el, a Barcelona honlapja Alejandro Baldét tüntette fel gólszerzőként.) A Cadena SER rádióállomás híradása szerint a gránátvörös-kék mezt most először magára öltő Luuk de Jong játékából „hiányzott a ritmus”. Ansu Fati óvatosságból kihagyta a találkozót, Ronald Koeman az ő visszatérését semmiképpen sem szeretné elsietni.

A Barcelona honlapja megjegyzi, a Prat elleni találkozó jó lehetőséget kínált arra, hogy a játékosok meccsritmusban maradjanak a Bayern München elleni jövő keddi Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt – merthogy a katalán együttes e hét végére kiírt, sevillai bajnokiját elhalasztották.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik