Barcelona: Borzasztó a sorsolásunk - Roura

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.14. 13:39
Jordi Roura, a Barcelona labdarúgócsapatának másodedzője csapata sajtótájékoztatóján beszélt a katalánok sérültjeiről, és elmondta: nagyon szerencsétlenek voltak az utóbbi időben, és ezért a csapata játéka is akadozott az utóbbi időben.

„Az idei sorsolásunk borzasztó, és ennek következményeként küszködünk is egy kicsit. Szerencsétlenségünkre rengeteg súlyos sérülést szenvedett el a csapat az utóbbi időben. Túl vagyunk egy újabb kemény Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és megint sok játékosomat nem tudom játszatni, mert vagy sérült, vagy pihenésre van szüksége, de a körülményekhez képest jól kezeljük a helyzetet, és most újra a bajnokságra koncentrálhatunk, mivel az első számú célunk továbbra is a liga megnyerése" – mondta Jordi Roura a Barcelona tegnapi sajtótájékoztatóján.

A gránátvörös-kékeknél nem lehet ott a vasárnap 19 órakor kezdődő Zaragoza (Pintér Ádám csapata) elleni bajnokin a lumbágóval bajlódó José Manuel Pinto és a lágyéksérüléssel küzdő Sergio Busquets sem. Andrés Iniesta és Jordi Alba egészségügyi állapotával nincs probléma, de pihenőt kaptak, így szintén kihagyják a vasárnapi mérkőzést. Szintén nem utazik Zaragozába Lionel Messi, aki kisebb izomsérüléssel vállalta a játékot a PSG elleni hétközi BL-mérkőzésen, szombaton pedig orvosi kezelést kapott.

„Messi nagyon keményen küzd azért, hogy újra százszázalékos formában lehessen, meglátjuk hogy halad majd a felépülése. Reményeink szerint a Bayern München elődöntő első meccsén már pályára léphet" – tette hozzá Roura.

A Barcelona április 23-án Münchenbe utazik a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, ahol az edző szerint a világ két legjobb csapata találkozik majd.

„A BL ezen szakaszában már minden csapat nagyon erős, de véleményem szerint a Bayern elleni elődöntőnkben az elmúlt évek két legjobb csapata csap majd össze" – zárta a sajtótájékoztatót a másodedző.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik