Barcelona: Bartomeu megnyugtatta a szurkolókat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.14. 13:11
null
Mind a ketten maradnak (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a Marcának adott nyilatkozatában biztosította a csapat drukkereit, hogy Jordi Alba és Lionel Messi sem távozik a közeljövőben, továbbá megerősítette a vezetőedző, Ernesto Valverde pozícióját.

„Leo Messi továbbra is velünk folytatja. Ő egycsapatos játékos, a kapcsolat a klub és közte örökké megmarad” – nyilatkozta a MarcánakJosep Maria Bartomeu, az FC Barcelona elnöke, ezzel lényegében megerősítette, hogy az argentin szerződését lassan, de biztosan megújítják. Az argentin támadó 2017 novemberébenhosszabbított legutóbb – 2021 júliusáig.

„Jordi Alba szeret itt játszani, egy új, öt évre szóló szerződést ajánlottunk fel neki, reméljük, sikeresek lesznek a tárgyalások” – folytatta Bartomeu, akinek hamarabb kell lépnie a spanyol védő ügyében, mivel az ő szerződése 2020 nyaráig szól. KorábbanAlba is elmondta, hogy nem gondol a távozásra.

Bartomeu a csapat vezetőedzőjét is megerősítette a posztján.„Úgy vélem, Ernesto Valverde sem megy sehová. Ez még csak a második szezonja a csapatnál, de a célja, hogy megnyerjen mindent velünk. Megbízik a játékosokban és cserébe én is megbízom az ő irányításában. Még ha egy trófeát sem nyernénk, akkor is itt maradna.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik