Barcelona: balhé Tokióban! Messit leköpték a drukkerek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.21. 10:41
Hatalmas tülekedés alakult ki a tokiói reptéren, amikor a Barcelona futballistái megjelentek. Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint az egyik River Plate-drukker leköpte Lionel Messit.

Mint arról beszámoltunk, vasárnap rendezték meg a klubvilágbajnokság fináléját, amelyben a Barcelona az erőviszonyoknak és a várakozásoknak megfelelően könnyedén, magabiztosan nyert a River Plate ellen 3–0-ra.vasárnap rendezték meg a klubvilágbajnokság fináléját, amelyben a Barcelona az erőviszonyoknak és a várakozásoknak megfelelően könnyedén, magabiztosan nyert a River Plate ellen 3–0-ra.

A Barcelona játékosai a találkozó után nem sokkal a tokiói repülőtér felé vették az irányt, ahol a River Plate morcos drukkerei várták őket.

A katalán Sport és a spanyol As, valamint az argentin Ole információi szerint a drukkerek folyamatosan pfujolták a gránátvörös-kékeket, majd az egyik szurkoló leköpte Lionel Messit.


Az As úgy tudja, Messi ütéssel válaszolt a köpésre – erről egyetlen más lap sem írt… –, majd Javier Mascherano és Luis Suárez avatkozott közbe és szedte szét a feleket.


Luis Enrique érkezése után hamar lecsillapodtak a kedélyek, a rendbontó szurkolókat kivezették a reptérről, a katalánok játékosai pedig felszálltak a gépükre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik