Barcelona: az orosz csapat a katalánokon gúnyolódott

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.10.05. 10:38
null
Ez eddig nem a Barcelona idénye (Fotó: AFP)
Hétfő este globálisan leállt a Facebook és az Instagram, ráadásul az előbbihez köthető Messenger sem működött. Az esettel a Twitter járt a legjobban, az emberek ugyanis ott gyűltek össze. Ezt használta ki a Szpartak Moszkva is, amely egy tweetben hasonlította a világ vezető közösségi oldalainak összeomlását a Barcelonáéval. 


Miután a Facebook és az Instagram sem működött, a Szpartak Moszkva a hivatalos Twitter-oldalán viccelte meg a Barcelonát.

„Még a Barcelona sincs olyan mélyen, mint a közösségi oldalak” – olvasható a bejegyzésben.

 


 

Nehéz hónapokat élt állt a Barcelona az elmúlt időszakban. Nyáron elveszítették klubikonjukat, Lionel Messit, majd az átigazolási időszak utolsó napján Antoine Griezmann is lelépett volt csapatához, az Atléico Madridhoz.

A Bajnokok Ligájában egyelőre csak szenvednek a katalánok, két mérkőzés után 0–6-os gólkülönbséggel, szerzett pont nélkül állnak az E-csoport utolsó helyén.

A hétvégén elvesztették veretlenségüket a La Ligában – egykori játékosuk, Luis Suárez ismét emlékeztette Ronald Koemant, hogy óriási hiba volt őt elüldözni. A klub pénzügyi helyzete továbbra is borzalmas, így minden bizonnyal nem lesz könnyebb az élet a Barcelonánál az előttünk álló hetekben, hónapokban, években.

 

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik