Barcelona: az edzőnek máris gondjai vannak Dembélével?

Vágólapra másolva!
2017.09.09. 12:00
null
Elképzelhető, hogy Dembélé bemutatkozása tovább csúszik? (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóinformációk szerint az FC Barcelona edzőjének, Ernesto Valverdének máris problémái vannak a klub történetének legdrágább igazolásával, Ousmane Dembélével. A tréner akár mellőzheti is a francia támadót az Espanyol ellen – bár a meccskeretbe az előzetes hírek ellenére bekerült.

 

A Don Balón értesülései szerint Valverdének az nem tetszik, hogy Dembélé egyelőre majdnem mindig egyedül, a társaktól külön edzett – állítólag formába lendülése és fizikai erőnlétének helyreállítása miatt, hiszen amíg a Barcelonába igazolása a levegőben lógott, nem volt hajlandó edzeni Dortmundban, ezzel kifejezve, mit is szeretne valójában.

Így azonban a fiatal franciának még nem volt alkalma beleilleszkedni a katalánok mestere által elképzelt játékrendszerbe, és megszokni a társakkal való játékot. Éppen ezért Valverde még nem szívesen dobná a mély vízbe, tehát könnyen elképzelhető, hogy a szombat esti, Espanyol elleni találkozón sem lép pályára – ám a stadionban biztosan ott lesz. Valverde végül nevezte a keretbe.

SPANYOL LA LIGA
3. FORDULÓ
20.45: FC Barcelona–Espanyol (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik