Barcelona: Afellay és Adriano eladásából lehet erősíteni

Vágólapra másolva!
2012.07.09. 12:42
A spanyol Barcelona labdarúgócsapatánál nem tölt be meghatározó szerepet, így könnyen átadólistára kerülhet a holland Ibrahim Afellay, valamint a brazil Adriano. A két játékosért kapott pénzből posztra igazolnának a katalánok, akik középső védőt és középpályást szerződtetnének.

Afellayért a francia Lille jelentkezett be nyolcmillió euróval, Adrianónak az olasz Juventustól van ajánlata. Amint arról korábban már többször beszámoltunk: a Barcelona Jordi Alba megszerzése után egy másik spanyol válogatottra, Javi Martínezre vetette ki a hálóját – ő védőként és középpályásként is bevethető –, aki tegnap tudatta a bilbaói klubvezetőkkel távozási szándékát.Amint arról korábban már többször beszámoltunk: a Barcelona Jordi Alba megszerzése után egy másik spanyol válogatottra, Javi Martínezre vetette ki a hálóját – ő védőként és középpályásként is bevethető –, aki tegnap tudatta a bilbaói klubvezetőkkel távozási szándékát.

Tito Vilanova 26 millió euróból gazdálkodhat, de ebből valószínűleg nem tudják megszerezni Javi Martínezt, akinek kivásárlási ára 40 millió euró. Az Afellayért és Adrianóért kapott plusz pénz jól jöhetne a bevásárláskor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik