Barca: sztárigazolás a semmiből, új csatárt akarnak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 16:30
Bár úgy tűnt, az FC Barcelona labdarúgócsapata csendes marad a téli átigazolási piacon, katalán sajtóhírek szerint most egy sztárigazolásra készülnek a gránátvörös-kékek.

Az nem újdonság, hogy a Barca csatárt szeretne igazolni, Luis Enrique szerint továbbra is problémát jelent, hogy a Lionel Messi, Luis Suárez, Neymar sztártriónak egyelőre nincs megfelelő tartaléka, azaz ha egyikük lesérül, bajban a csapat.

A katalán Sport úgy tudja, a „fű alatt” összeállított egy ajánlatot az FC Barcelona vezetősége, amivel úgy vélik, el tudják csábítani még januárban az argentin futball legnagyobb reménységét, az „új Messiként” is hívott Paulo Dybalát.

A 22 esztendős csatárt 2015 nyarán vásárolta meg a Juventus 32 millió euróért, így a torinóiak érthetően ragaszkodnak Dybalához, a Barcelonánál azonban úgy gondolják, a pénz megoldást jelenthet erre a problémára.

A hírek szerint 60 millió eurót fizetnének a tehetséges támadóért.

Dybala alapembere a „zebrák” kezdőcsapatának, a 2015–2016-os idényben 30 tétmeccsen már 15 gólnál és 8 gólpassznál jár. Piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg 36 millióra teszi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik