Barca: Sánchezt a Juve vinné; doppingellenőrök az edzésen

Vágólapra másolva!
2013.02.15. 13:47
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban listavezető Barcelona chilei támadóját, Alexis Sánchezt a hírek szerint az olasz bajnoki címvédő Juventus szerződtetné. A vesekővel kezelt David Villát kiengedték a kórházból, Xavi pedig ismét a csapattal tudott készülni. Eközben a katalánoknál doppingellenőrök jártak péntek reggel...

A Marca információi szerint a Juventus szeretné kölcsönvenni – amint arról korábban olasz forrásokra hivatkozva már beszámoltunk, az Internél is képben van –, majd végleg megvásárolni nyáron Alexis Sánchezt, a Barca 24 esztendős támadóját, aki ebben az idényben 27 tétmeccsen mindössze négyszer volt eredményes a katalánok mezében. Állítólag Antonio Conte a chileiben látja az ideális társat a következő idénytől a Juvét erősítő Fernando Llorente csatárpárjaként. amint arról korábban olasz forrásokra hivatkozva már beszámoltunk, az Internél is képben van –, majd végleg megvásárolni nyáron Alexis Sánchezt, a Barca 24 esztendős támadóját, aki ebben az idényben 27 tétmeccsen mindössze négyszer volt eredményes a katalánok mezében. Állítólag Antonio Conte a chileiben látja az ideális társat a következő idénytől a Juvét erősítő Fernando Llorente csatárpárjaként.

Sánchezért a Juventus 30 millió eurónál többet nem szívesen fizetne, pedig a Barcelonának annak idején majd' 40 milliójába került elhozni az Udinesétől a dél-amerikai futballistát.

A Barcával kapcsolatos hír továbbá, hogy péntek reggel doppingellenőröket küldött az UEFA a klubhoz, s tíz játékostól mintát kértek. A gránátvörös-kék klub tájékoztatása szerint ez megszokott procedúra a Bajnokok Ligája-meccsek előtt.

A vizsgálaton Víctor Valdés, Cesc Fabregas, Alexis Sánchez, Thiago Alcántara, Javier Mascherano, Marc Bartra, Sergio Busquets, Pedro, Jordi Alba és Alex Song vett részt.

Jó hír a barcelonai szimpatizánsok számára, hogy a vesekővel kórházba szállított David Villát kiengedték, illetve Xavi ismét teljes értékű edzésmunkát végzett a csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik