Barca: ő lesz Suárez helyettese? Küszöbön egy nagyon meglepő átigazolás!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.21. 14:19
null
A „Herceg” Barcelonában? (Fotó: AFP)
Olasz sajtóértesülések szerint az FC Barcelona labdarúgócsapata a szezon végéig kölcsönveszi Kevin-Prince Boatenget, az olasz élvonalbeli Sassuolo támadóját. Az átigazolási ügyekkel foglalkozó Gianluca Di Marzio úgy tudja, a felek hamarosan bejelentik a futballista klubváltását.

 

A spanyol sajtóban az utóbbi hetekben rengeteg név vetődött fel Luis Suárez lehetséges alternatívájaként, Kevin-Prince Boatengé azonban egyszer sem. A 31 esztendős, 15-szörös ghánai válogatott támadót az olasz sajtóban futótűzként terjedő hírek szerint a katalánok kétmillió euróért veszik kölcsön az idény végéig, majd a nyáron nyolcmillió euróért végleg megvásárolhatják. Boateng állítólag már be is jelentette a csapattársainak, hogy távozik a Sassuolótól.

A Milannal 2011-ben olasz bajnokságot és Szuperkupát nyerő, azóta a Schalke 04-et, a Las Palmast és az Eintracht Frankfurtot is megjáró labdarúgó a jelenlegi idényben 15 tétmérkőzésen öt gólt szerzett és két gólpasszt adott a Sassuolóban. Szerződése 2021-ig érvényes jelenlegi egyesületénél.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik