Barca: Messi megnevezte kedvenc játékosait, Ronaldo is köztük van

Vágólapra másolva!
2015.09.12. 12:54
Lionel Messi szeret titokzatos maradni, azonban most kiterítette a lapjait. A Barcelona klasszisa megnevezte azokat a labdarúgókat, akik eddigi élete során a kedvenceivé váltak.

Nem lenne újdonság, ha azt állítanánk, hogy Messi és Cristiano Ronaldo nem éppen kebelbarátok. Az argentin klasszis azonban úgy érzi, hogy nincs olyan rivalizálás kettejük között, mint csapataik, a Barcelona és a Real Madrid között.

„Egyáltalán nincs versengés. Ez valami olyasmi, amit a média talált ki” – nyilatkozta Lionel Messi a The Sunnak.

Néhány nappal ezelőtt az argentin elismerően beszélt az 50. válogatott gólját megszerző Rooneyról, akit generációja kiemelkedő alakjának tart.

De ha nem CR vagy Rooney, akkor kik lehetnek Messi kedvencei?

Sergio Agüero

„Számos minőségi labdarúgó szerepel a Premier League-ben, mint például Agüero, aki a barátom. Nagyon szeretem, ahogyan játszik.”

Fotó: The Guardian
Fotó: The Guardian

Ronaldinho

„Amikor tizenhat évesen beléptem a Barca öltözőjébe, ő volt a legjobb játékos a világon. Ő nemcsak nagyszerű labdarúgó, hanem nagyszerű ember is.”

Fotó: The Sun
Fotó: The Sun

Ronaldo

„Ő volt a fiatalkori példaképem. Hihetetlen volt a Barcelonában és a brazil válogatottban is. Még soha nem láttam nála tehetségesebb támadót, az ő lövése a legjobb, amely valaha létezett.”

Fotó: The Sun
Fotó: The Sun

Neymar

„Már korábban is elmondtam, és csak megerősíteni tudom, hogy Neymar minőségi focista mind labdakezelésben, mind az állóképességében, nem véletlenül tartozik a világ legjobbjai közé.”

Fotó: The Sun
Fotó: The Sun

és természetesen Fraser Forster, akivel a Celtic 2–1-re legyőzte a Barcelonát.

„Fraser Forster védéseiről sokáig beszéltek 2012-ben a BL-selejtező negyedik fordulója után. Azon a meccsen Skóciában úgy éreztem, hogy ez a teljesítmény nem emberi. Mindent kivédett.”

Fotó: The Sun
Fotó: The Sun
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik