Barca: Manuel Pellegrini lehet Luis Enrique utódja - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.09. 10:10
Sajtóhírek szerint a Manchester City menedzsere, Manuel Pellegrini válthatja Luis Enriquét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelonánál.

A Daily Mirror szerint Manuel Pellegrini válthatja Luis Enriguét a kispadon. A chilei szakember jelenleg a Manchester Citynél dolgozik, ám korábban (a 2009–2010-es szezonban) a Real Madridot is irányította.

Ráadásul úgy hírlik, hogy a Barca Txiki Begiristain sportigazgatót és Ferran Soriano ügyvezető igazgatót is a Camp Nouba csábítaná a Citytől. Begiristain 2003 és 2010, míg Soriano 2003 és 2008 között már dolgozott a katalán klubnál, előbbi hét szezonon keresztül játékosként is szolgálta a Barcát, így egyikük számára sem lenne ismeretlen a légkör.

Mint beszámoltunk róla, a katalán együttesnél gondok vannak: a klubot kizárták két átigazolási időszakból, menesztették Andoni Zubizarreta sportigazgatót, a csapat legnagyobb sztárja, Lionel Messi pedig állítólag hajlik a távozásra.

Ráadásul a gárda teljesítménye sem ad okot a bizakodásra (a Barca az idei első bajnokiján kikapott a Real Sociedad otthonában), egyes hírek szerint „inog a kispad” Luis Enrique alatt. Ezen feltehetően az Elche elleni, tegnapi kiütéses győzelem sem változtat sokat, így már keresik a 44 éves vezetőedző utódját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik