Barca: így még rosszabb – így közölte Neymar, menni akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.03. 17:26
Neymar távozása az FC Barcelonától eddig sem volt egy mesébe illő történet. Albert Soler, a Barca labdarúgócsapatának klubigazgatója azonban most elárulta, hogyan közölte távozási szándékát a brazil, és ettől csak még rosszabb lett a sztori…

Bár előtte már jó néhány hétig pörgött a pletyka a francia és spanyol sajtóban, Neymar végül augusztus 3-án lett hivatalosan a Paris Saint-Germain játékosa.Neymar végül augusztus 3-án lett hivatalosan a Paris Saint-Germain játékosa.

A szurkolók feltételezték, a transzfer előtt a katalánok hónapokig próbálták győzködni a maradásról a brazilt, aki hosszú mérlegelés után döntött a távozás mellett. A valóságban azonban nem így történt. Neymar ugyanis két héttel az átigazolása előtt közölte a vezetőséggel először, hogy menni akar.

És tette mindezt a WhatsAppon, egy ingyenes üzenetküldő applikáción keresztül…

„Először július vége felé hallottuk a pletykát, de az elnöknek és nekem sem volt akkor még semmilyen információm arról, mi is történik valójában. Egy WhatsApp-üzenetben július tizenkilencedikén kaptunk hivatalos tájékoztatást arról, hogy Neymar a PSG-hez akar igazolni. Nem januárban, vagy márciusban. Július tizenkilencedikén” – árulta el a katalán Sportnak Albert Soler.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik