Barca: így maradna Messi? Ingyen megszerezhetik Agüerót – sajtóhír

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.03.14. 11:38
null
Sergio Agüero Barcelnába tart? (Fotó: Getty Images)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata a nyáron ingyen megszerezheti a Manchester City 32 esztendős támadóját, Sergio Agüerót – írja az As.

 

Sergio Agüerónak júniusban jár le a szerződése a Manchester Citynél, s nagyon úgy tűnik, hogy az angol klub nem szeretné megtartani a klasszis támadót. Igaz, szombaton a Fulham ellen nem csak kezdett, de gólt is lőtt – 14 hónap után először volt eredményes a bajnokságban –, csapatkapitányként végigjátszotta a meccset, csapata 3–0-ra nyert.

Sérülések is hátráltatták az argentint az elmúlt hónapokban, Pep Guardiola pedig legtöbbször már csak a cserepadról számol vele, míg a kezdőben általában a brazil csatár, Gabriel Jesus foglalja el a kilences posztot.

Az Asértesülései szerint az FC Barcelona közel áll ahhoz, hogy a nyáron ingyen megszerezze a 32 esztendős játékost. Állítólag a régi-új elnök, Joan Laporta egy kétéves szerződést ajánlana Agüerónak, aki a hivatalos Twitch-oldalán már reagált is az átigazolási pletykákra.

„Mindenki azt írja, hogy Barca, Barca, Barca. Várjunk még ezzel egy kicsit. Még mindig a Manchester City játékosa vagyok” – mondta Agüero.

A veterán támadó megszerzése abban is segítené a katalánokat, hogy megtartsák Lionel Messit, akinek szintén nyáron jár le a szerződése. Köztudott, hogy a két argentin jó kapcsolatot ápol, a Barca ikonja Agüero kisfiának a keresztapja.

Persze az sem utolsó szempont, hogy Agüero rövid távon ugyan, de pótolhatja azt az űrt, ami Luis Suárez távozása miatt keletkezett a Camp Nouban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik