Barca: sikeresen mutatkozott be Luis Enrique és Ter Stegen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.19. 22:57
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapata a Trofeo Colombino keretein belül megrendezett mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a Recreativo Huelvát.

Ez volt Luis Enrique első mérkőzése a Barcelona élén, míg a játékosok közül Alen Halilovic és Marc-André ter Stegen mutatkozott be a katalánok mezében a Trofeo Colombinón, amelyet egy ízben (1971-ben) az Újpest is megnyert. Az első félidőben Halilovic volt az egyik legaktívabb játékos, de gól nem született a szünetig.Alen Halilovic és Marc-André ter Stegen mutatkozott be a katalánok mezében a Trofeo Colombinón, amelyet egy ízben (1971-ben) az Újpest is megnyert. Az első félidőben Halilovic volt az egyik legaktívabb játékos, de gól nem született a szünetig.

A második játékrészben azonban igen, a 67. percben a győztes gólt az a Joan Román szerezte, aki a legutóbbi szezon tavaszi szakaszát a Villarrealnál töltötte kölcsönben. A második félidőben Gerard Deulofeu és Ibrahim Afellay teljesítményét érdemes kiemelni.

A Celta Vigótól visszatérő Rafinha bokasérülés miatt nem játszott, míg Bojan Krkic engedélyt kapott rá, hogy tárgyaljon az átigazolásáról, rá nem számít ugyanis Luis Enrique, ezért nem is vitte magával a mérkőzésre.

TROFEO COLOMBINO
RECREATIVO HUELVA–BARCELONA 0–1 (0–0)

BARCELONA, 1. félidő: Masip – Montoya, Ié, Bagnack, Grimaldo – Halilovic, S. Roberto, Babunszki – A. Traoré, El Haddadi, Nieto. 2. félidő: Ter Stegen – Patric, Bartra, Diagné, Lucas – Cámara (Dongou, 70.), Samper, Afellay – Román, S. Ramírez, Deulofeu

TOVÁBBI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Elche (spanyol)–Eldense (spanyol) 2–0
Athletic Bilbao (spanyol)–al-Hilal (szaúdi) 3–0
Nürnberg (német)–Valencia (spanyol) 3–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik