Barca: „Fontosabb a bajnoki címnél, hogy Tito és Abidal velünk van”

Vágólapra másolva!
2013.05.20. 09:32
Először lépett pályára a Camp Nouban a Barcelona labdarúgócsapata azóta, hogy egy héttel korábban matematikailag is biztossá vált a bajnoki címe megszerzése. Az együttes 2–1-re nyert a Valladolid ellen, majd Carles Puyol csapatkapitány szólt a katalán szurkolókhoz.

„Ez nehéz év, amelyben megnyertük a bajnokságot, de a következő szezonban ennél azért többre vágyunk – mondta Puyol, aki az eltelt hónapokban többször is sérülés miatt hiányzott. – Fontosabb a bajnoki címnél, hogy Tito és Abidal velünk van.”

Beszélt a stadionban lévőkhöz Tito Vilanova vezetőedző is.

„Szeretném megköszönni azt a bizalmat és támogatást, amik segítettek a jó és rossz pillanatokban. A szurkolók nélkül mindennek nem lenne értelme. Éppen ezért mindannyiunk nevében a bajnoki győzelmünket felajánlom nekik. Köszönet a támogatásukért.”

A tréner, aki Puyolhoz hasonlóan sokat hiányzott, igaz, ő nem sérülés, hanem betegsége és gyógykezelése miatt, nem felejtette el megköszönni edzőkollégáinak a segítségét (az év elején két hónapig dolgoztak a vezetőedző nélkül), valamint fantasztikus játékosainak a közös munkát. Végezetül a szurkolók további segítségét kérte a jövőre nézve, ami mindannyijukra ösztönzőleg hat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik