Barca: „Filmbe illő lenne” – Maradona tiszteletére Messi a Napoliba igazolhat?

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.12.11. 16:47
null
El tudjuk képzelni Messit a Napoli felsőjében? (Fotó: AFP)
A Milan és a Barcelona egykori támadója, Kevin-Prince Boateng szerint Lionel Messi azzal tisztelegne leginkább a 61. életévében eltávozó Diego Maradona előtt, ha a Napoliba igazolna, miután lejár a szerződése a Barcelonánál – olvasható az ESPN-en.

 

Ahogyan azt mindenki tudja, Diego Maradona legendás karriert futott be a Napoliban – kétszer nyert olasz bajnoki címet a „kékeknél”.

Azt követően, hogy az argentin legenda életének 61. évében elhunyt, a nápolyi gárda a stadiont is átnevezte Stadio Diego Armando Maradonára, így sohasem merül feledésbe a klasszis neve az olasz városban.

A Milan és a Barcelona korábbi támadója, Kevin-Prince Boateng úgy érzi, nem csak a klubnak kell tisztelegnie Maradona előtt. Szerinte Lionel Messi azzal fejezné ki tiszteletét, ha a Barcelonából a Napoliba szerződne.

„Messi szerződése hamarosan lejár a Barcelonánál, és milyen fantasztikus lenne, ha úgy döntene, hogy a Napoliba igazol!” – mondta Boateng.

Miután a Napoli visszavonultatta a 10-es mezt, Messinek számot kellene váltania, ennek ellenére ez nem lehet akadály a transzferben – legalábbis Boateng szerint.

„Óriási sztori lenne, ha Messi azt mondaná, azzal szeretné megtisztelni a tízest számú mezt, hogy ingyen játszik a Stadio Diego Armando Maradonában. Ez nemcsak a labdarúgás szerelmeseinek, hanem a világ összes emberének pozitív üzenet lenne.”

„Több lenne, mint egy jó történet, ez már filmbe illő lenne. Az edzésre is helikopterrel kellene mennie, mert az emberek nem hagynák békén, annyira boldogak lennének” – tette hozzá a Milan egykori kiválósága.

Az biztos, hogy Lionel Messi továbbra sem érzi jól magát Barcelonában, miután a klub nyáron nem engedte, hogy távozzon a katalán gárdától. Ez a pályán is meglátszik, a katalán csapat a La Ligában csupán a kilencedik helyen áll, a Bajnokok Ligájában pedig az utolsó csoportmeccsen 3–0-s vereséget szenvedett a Juventus ellen a Camp Nouban, így elbukta az első helyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik