Barca: Dani Alves meghosszabbíthatja szerződését – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.03.08. 10:44
null
Dani Alves meghosszabbíthatja szerződését (Fotó: AFP)
Előzetesen nem sokan számítottak rá, de eddig nagyon bejött az FC Barelona labdarúgócsapatának, hogy újra szerződtették a 38 éves Dani Alvest. A Sport információi szerint olyannyira elégedettek a játékával a katalánok, hogy további egy évvel meghosszabbítanák a júniusban lejáró kontraktusát.  



Ugyan januárig nem léphetett pályára a tavaly novemberben szerződtetett Dani Alves, azóta ismét a Barcelona kulcsemberévé vált.

Noha az Európa-ligába nem nevezték a brazil védőt, egy meccs kivételével mindig a kezdőben kapott helyet (7 tétmérkőzésen 1 gólt és 3 gólpasszt jegyzett), már amikor bevethető volt – az Atlético Madrid elleni bajnokin kiállították, amiért kétmeccses eltiltást kapott.

A számok jelzik, Xavi bízik a játékosában, a Sport pedig már azt is tudni véli, hogy mivel a jelenlegi kontraktusba nem foglaltak opciós hosszabbítási lehetőséget a felek, hamarosan tárgyalóasztalhoz ülhetnek, hogy egy újabb idényre szóló megállapodást kössenek.

A spanyol napilap úgy véli, nincs akadálya a hosszabbításnak, mert Alvesnek még mindig a klub megsegítése, valamint a 2022-es vb-szereplés lobog a szeme előtt, de feltehetőleg így is több fizetést fog kapni, mint jelenleg.

Alves korábban 2008 és 2016 között futballozott a Barcában, amellyel többek között hat bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert. Ez idő alatt 391 mérkőzésen összesen 21 gólt szerzett és 101 gólpasszt adott gránátvörös-kék színekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik