Barca: Bartomeu Van der Sarral egyeztetett – egyre közelebb az új igazolás?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.27. 10:12
null
„Elnézést, arra van Barcelona?” (Fotó: AFP)
A katalán Sport információi szerint a 19 esztendős bekk, Matthijs de Ligt jövője volt a téma Josep Bartomeu Barcelona-elnök és Edwin van der Sar, az Ajax vezérigazgatója találkozóján.

 

Az Ajax és a Barcelona január végén állapodott meg arról, hogy nyáron a katalán együttesbe igazol Frenkie de Jong, az amszterdamiak 21 éves, saját nevelésű középpályása. Ám a két klub között ezzel még nem zárult le az egyeztetéssorozat.

Hosszú ideje téma a spanyol sajtóban, hogy a Barca az Ajax 19 éves csapatkapitányára, Matthijs de Ligtre is lecsapna. Korábban a szintén spanyol Mundo Deportivo írt arról, a védő is szívesen igazolna Barcelonába, olyannyira, hogy ügynökét, Mino Raiolát már tájékoztatta is, anyagi szempontból rosszabb ajánlat esetén is a katalán csapatot preferálja.

A Sport szerint Bartomeu célja a személyes találkozóval az volt, hogy felgyorsítsa a tárgyalási folyamatot, és lehetőség szerint már az április 10-i Ajax–Juventus mérkőzés előtt hivatalossá váljon, De Ligt is követi De Jongot a Camp Nouba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik