Barca: 183 nap után felépült a brazil, vasárnap visszatérhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.17. 16:31
Felépült súlyos térdsérüléséből, és megkapta az orvosok engedélyét a játékra Rafinha, a Barcelona labdarúgócsapatának brazil válogatott középpályása.

A 23 esztendős játékos a Roma elleni szeptemberi Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett elülső keresztszalag-szakadást, melynek következtében hat hónap kihagyásra kényszerült.A 23 esztendős játékos a Roma elleni szeptemberi Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett elülső keresztszalag-szakadást, melynek következtében hat hónap kihagyásra kényszerült.

Csütörtökön azonban jó hírt kapott az orvosoktól, akik 183 nap után ismét egészségesnek nyilvánították, így már csak Luis Enrique vezetőedzőn múlik, hogy Rafinha mikor tér vissza a pályára.

Erre legkorábban vasárnap lesz lehetősége, amikor a Barcelona a Villarrealhoz látogat a spanyol bajnokság következő fordulójában. Az oddsok alapján a katalánok toronymagas esélyesei a találkozónak, pedig a házigazdák 15 bajnokijukból 11-et megnyertek saját közönségük előtt a mostani idényben.

A brazil futballista sérülését megelőzően hat tétmérkőzésen játszott ebben a szezonban, és egy gólt szerzett – a Sevilla elleni európai Szuperkupa-meccsen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik