Atlético: Simeone újra klasszist csinál Torresből - Juanfran

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.27. 19:01
Juanfran, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának spanyol védője alig várja, hogy a jelenleg az AC Milanban futballozó Fernando Torres visszatérjen a „matracosokhoz”.

Amint arról beszámoltunk, a legfrissebb hírek szerint mégis létrejön a Milan és az Atlético Madrid közötti csereügylet, vagyis Fernando Torres és Alessio Cerci klubváltása. A milánói együttes hivatalos televíziós csatornájának szombat délutáni híre szerint az olasz támadó kötélnek állt, és rábólintott a transzferre, ami azt is jelenti egyben, hogy a spanyol csatár visszatérhet nevelőegyesületéhez. Amint arról beszámoltunk, a legfrissebb hírek szerint mégis létrejön a Milan és az Atlético Madrid közötti csereügylet, vagyis Fernando Torres és Alessio Cerci klubváltása. A milánói együttes hivatalos televíziós csatornájának szombat délutáni híre szerint az olasz támadó kötélnek állt, és rábólintott a transzferre, ami azt is jelenti egyben, hogy a spanyol csatár visszatérhet nevelőegyesületéhez.

„Ahogy a drukkerek, úgy én is nagyon szeretném újra az Atlético mezében látni Fernando Torrest. Egészen különleges játékos, Diego Simeone segítségével pedig újra klasszis válhat belőle. Remélhetőleg már a Real elleni derbin számíthatunk rá" – mondta Juanfran a Marcának.

A spanyol bajnoki tabella harmadik helyén álló Atlético január hetedikén, majd 15-én csap össze a spanyol Király-kupában a városi rivális Real Madriddal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik