Ahogy vártuk: Karim Benzemáé az Aranylabda; Földindulás Fehérváron

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.10.17. 23:53
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Nem borult a papírforma: Karim Benzema lett 2022 aranylabdása. A Real Madrid gólvágója mindent vitt, a France Football díjátadója kapcsán megidézzük a madridi klub eddigi díjazottjait, mint ahogyan a többi kategória győztese is méltó helyet kap – de ez az este a francia csatárról szólt. Portré és címlapsztori két oldalon.
Nem borult a papírforma: Karim Benzema lett 2022 aranylabdása.
A Real Madrid gólvágója mindent vitt, a France Football díjátadója kapcsán megidézzük a madridi klub eddigi díjazottjait, mint ahogyan a többi kategória győztese is méltó helyet kap – de ez az este a francia csatárról szólt. Portré és címlapsztori két oldalon.

A Vasas elleni vereséget már nem élte túl a Mol Fehérvár élén Michael Boris. Nem meglepő, hogy a Vidinél a váltás mellett döntöttek, az már inkább, hogy Sallói István sportigazgató is lemondott. A Huszti Szabolcs, Juhász Roland páros lett az utód – Pietsch Tibor a helyszínen követte végig az eseménydús fehérvári nap történéseit.

Ungvári Miklós szerint szégyenben maradtunk… A férfi dzsúdósok szövetségi kapitánya a balul sikerült taskenti világbajnokság után kendőzetlenül beszélt az okokról és a tapasztalatokról, a válogatott tagjaiban egyenesen az 1456-os nándorfehérvári győzők eltökéltségét szeretné viszontlátni…

És ha kedd, akkor Junior-melléklet. A búcsúzó vízilabdaelnök, Vári Attila korosztályos értékelésével, az U19-es női labdarúgó-válogatottal, és a Ritter család szeme-fényével, a szintén reményteljes birkózó Sophie-val.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik