Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.07.19 13:57 Frissítve: 2011.12.24 02:41

Ibrahimovic már unja, hogy csak rajta múlik az Inter eredményessége

Samuel Eto’o ügynöke egy rádióadásban elmondta, a csatár számára nagyon megtisztelő, hogy az Interrel tárgyalhat, ám a távozása ellen szól, hogy állítólag 12.5 millió font ellenében hajlandó csak elhagyni a Barcelonát. A nagy csatárcserebere másik főszereplője, Zlatan Ibrahimovic – ellentmondva néhány nappal ezelőtti nyilatkozatának, amelyben arról beszélt, hogy jól érzi magát Milánóban – távozni szeretne az Intertől, mégpedig José Mourinho miatt.

Ibrahimovic nincs kibékülve azzal, hogy rajta áll vagy bukik az Inter sikere
Fotó: Action Images
Ibrahimovic nincs kibékülve azzal, hogy rajta áll vagy bukik az Inter sikere
Konkrét fejlemény továbbra sincs az Eto’o, Ibrahimovic csere ügyében, a játékosok azonban érdekes nyilatkozataikkal melegen tartják a témát.

A kameruni csatár ügynöke, Josep Maria Mesalles az Ona FM rádiónak kifejtette, megtiszteltetés számukra, hogy egy ilyen fontos klubbal tárgyalhatnak, mint az Inter.

„Ezzel együtt semmi újat nem mondhatok. A tárgyalásokat személyesen kell lefolytatni, nem pedig telefonon keresztül” – nyilatkozta Mesalles.

Nos, ez jelenleg elég nehezen kivitelezhető, mivel Eto’o és ő is Kamerunban tartózkodik, bár a Sky Italia tudni véli, hogy az ügynök hétfőn Milánóba repül, hogy egyeztessen az Inter vezetőivel a támadó szerződéséről. A játékos a hírek szerint ötéves megállapodást írna alá, és egy esztendőre legalább 8 millió fontot akar kézhez kapni.

Spanyolországban olyan hír is terjeng, miszerint a kameruni csatár mintegy búcsúajándékként 12.5 millió fontot szeretne kapni a Barcelonától. Ha a katalánok ezt nem adják meg neki, akkor nem megy bele a csereüzletbe.

Ibrahimoviccsal kapcsolatban is van újdonság, mégpedig az, hogy állítólag nem akar az Interben maradni. Az ok: José Mourinho és az ő játékrendszere.

A Tuttosport szerint a legutóbbi edzésen a svéd klasszis megjegyezte, hogy az Inter által játszott futball nincs ínyére. Állítólag már unja, hogy „ő az egyetlen kreatív labdarúgó a csapatban”, és hogy a nehéz helyzetekben mindig neki kell kirántania a milánóiakat a bajból.
2020.11.29 12:53:15

Spanyol labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Nem sok esélyt hagytak Messiék a pamplonaiaknak, jöhet a Ferencváros!

2020.11.28 20:23:44

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Tovább botladozik a La Ligában a címvédő, amely a legutóbbi három bajnokiján egyetlen pontot szerzett.

2020.11.21 19:56:17

Spanyol labdarúgás T. D.

Sokba került Ter Stegen nagy hibája • Piqué és Sergi Roberto is megsérült.

2020.11.21 14:29:21

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A realos kölcsönjátékos, Kubo a győzelmet is megszerezhette volna a Villarreal számára a tartalékos bajnok ellen.

2020.11.15 23:49:34

Spanyol labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Szülei egy panelház ablakából szóltak le a gyerek Sergiónak.