Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.10.23 19:35 Frissítve: 2011.07.05 00:02

A Real Madrid is beszállt a brazil tehetségért folyó versenyfutásba

A Real Madrid is élénken érdeklődik a brazil Douglas Costa iránt, akit a Manchester United már korábban felfedezett magának Jaap Stam révén. A Gremio 18 éves tehetségét klubja a jövő nyár előtt nem akarja eladni, de könnyen lehet, hogy az ifjú ennek ellenére már januárban az öreg kontinensen köt ki.

A Real Madrid lecsapná Douglas Costát (balra) a Manchester United kezéről
A Real Madrid lecsapná Douglas Costát (balra) a Manchester United kezéről
Jaap Stam, a Manchester United korábbi védője, jelenlegi játékosmegfigyelője már a saját szemével is meggyőződött Douglas Costa képességeiről, és a látottak igencsak elnyerték a tetszését.

Az angol klub azonban erős riválist kapott a 18 éves játékos megszerzéséért folyó versenyben, mivel a Real Madrid is elküldte emberét – konkrétan Miguel Angel Portugalt, a klub technikai igazgatóját –, hogy szemügyre vegye a támadó középpályást.

A Gremio nemrég hosszabbított szerződést fiatal reménységével, így kivásárlási ára 5 millió fontról 21 millió fontra ugrott fel. Bár a Porto Alegre-i klub jövő nyárig nem akar megválni Douglas Costától, egy jó ajánlatot nehéz lesz visszautasítania, annál is inkább, mert 45 millió fontos tartozása van.

„Tudok róla, hogy a Real Madrid érdeklődik iránta, és megfigyelőt küldött miatta Brazíliába, de a tárgyalások még nem kezdődtek el a spanyol egyesülettel. Remélem, hogy a következő napokban már velünk is kapcsolatba lépnek az érdeklődők” – mondta Cesar Bottega, a labdarúgó ügynöke.

A Gremión és szurkolóin kívül egyvalakinek még biztosan ellenére lenne a januári klubcsere, ő pedig nem más, mint hősünk édesanyja.

„Az édesanyjaként úgy érzem, hogy túl korai lenne még a váltás Douglinhas (a játékos beceneve) számára” – nyilvánította ki véleményét az üggyel kapcsolatban Marlene. Nem biztos, hogy az ő szava dönt majd az esetleges tranzakció során…

DOUGLAS MUNKA KÖZBEN

2022.11.10 18:06:18

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Az öltözőben Piqué volt az egyik első számú tréfamester, aki gyakran gyermeteg poénokkal szórakoztatta vagy bosszantotta a többieket. Ám aki ezek alapján infantilis, nagyra nőtt gyermeknek gondolja, az hatalmasat téved. Az IQ-ja a hírek szerint 140 feletti, a pályán is elsősorban a játékintelligenciájával tűnt ki.

2022.11.10 03:40:58

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A „királyi gárda” legyőzte a Cádizt a világbajnokság előtti utolsó mérkőzésén.

2022.11.08 21:16:35

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Lewandowskit az első félidőben kiállították, de fordított az Osasuna ellen a szünet utánra feljavuló Barca.

2022.11.07 20:48:14

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Kikapott a La Liga fásultan futballozó címvédője a kis csapat otthonában, maradt a tabella élén a Barcelona.

2022.11.05 20:46:39

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Befejezte a karrierjét a katalánok legendás védője, győzelemmel köszönt el a Camp Noutól.