Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.08.29 18:31 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Megdöbbentő: Kaká nem kellett a Real Madrid szakmai stábjának

Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke a Marca című spanyol lapnak Cristiano Ronaldóról nyilatkozott, amikor egy összehasonlítást tett a portugál középpályás, és Kaká között, és kijelentette, hogy a két labdarúgó esete teljesen más, ugyanis a brazil játékmestert megszerezhették volna, ám a szakmai vezetés nem tartott rá igényt.

Calderón szerint Kaká (labdával) nem kellett Schusternek
Fotó: Action Images (archív)
Calderón szerint Kaká (labdával) nem kellett Schusternek
„Ronaldónak szerződése van a Manchester Uniteddel, így nem tehetünk semmit, ha a klub nem hajlandó elengedni őt – kezdte Ramón Calderón a Marca című spanyol lapnak.

„Jövő nyárig még sok minden történhet, de elsősorban nem rajtunk múlik, hogy a futballista elhagyja-e Manchestert, vagy sem, ha elengedik, akkor mi tárt karokkal várjuk, de csak a jóisten tudja, hogy sikerül-e őt megszereznünk” – tette hozzá az elnök, aki ezt követően összehasonlította Ronaldo esetét Kakáéval, akit még tavaly nyáron ostromolt ajánlataival a "királyi" gárda.

„Kaká esete más, mint Ronaldóé. Ezen a nyáron ugyanis őt megszerezhettük volna a Milantól, de a szakmai stábnak nem volt rá szüksége. Én közöltem az edzőinkkel, hogy Kakát most szerződtethetnénk, mire ők tájékoztattak, hogy jelenleg nincs szükségük olyan típusú játékosra, mint Kaká ” – fogalmazott az elnök.

Kakáért egyes hírek szerint tavaly nyáron közel 100 millió eurót is hajlandó lett volna kifizetni a Real Madrid, ehhez képest egy év alatt nagyot fordult a szakmai stáb véleménye...
2022.05.22 09:58:50

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

A vendégek kiharcolták az európai kupaszereplést, többen is most köszöntek el a Barcelonától.

2022.05.20 14:01:02

Spanyol labdarúgás BABJÁK BENCE

Exkluzív: kulisszatitkok a Real támadójáról volt edzőjétől és a Folha de Sao Paulo újságírójától.

2022.05.10 21:13:45

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Remekelt a Dembélé, Aubameyang kettős, Aspas ismét betalált – Ronald Araújo agyrázkódást szenvedett egy ütközés során.

2022.05.08 11:22:41

Spanyol labdarúgás CSELŐTEI MÁRK

Rengeteg helyzetet dolgoztak ki a hazaiak a friss bajnok, tartalékos Real Madrid ellen, de így is csak egy büntető döntött.

2022.05.07 20:30:59

Spanyol labdarúgás MURÁNYI DOMONKOS

A csereként beálló Ansu Fati góljára az exbarcás Bartra még válaszolt, de aztán elsült Jordi Alba lába…