Röplabda: a közgyűlés leváltotta a szövetség elnökét

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 16:10
A Magyar Röplabda-szövetség (MRSZ) keddi rendkívüli közgyűlésén visszahívták Poór Csaba elnököt és az elnökség még hivatalban lévő további három tagját.

A 99 szavazásra jogosult tag közül 65 jelent meg az MRSZ rendkívüli közgyűlésén, amelynek egyik napirendi pontja az elnök és további három elnökségi tag visszahívása volt. A grémium pedig 52 igen, 2 nem szavazat és 7 tartózkodás mellett döntött úgy, hogy a jövőben már ne a két éve megválasztott Poór Csaba irányítsa a szövetséget.

Az MRSZ-nek eredetileg 11 fős elnöksége volt, közülük hét tag májusban nyújtotta be lemondását arra hivatkozva, hogy nem tudnak együtt dolgozni az elnökkel és a testület többi tagjával. Mivel a közgyűlés a hiányzó hét elnökségi tag megválasztását levette a napirendről, az MRSZ elnökség nélkül maradt.

A küldöttek ezért úgy határoztak, hogy az újabb rendkívüli tisztújító közgyűlésig, amelyre július 24-én kerül sor, ötfős ügyvivői testület irányítsa a szövetséget. Ebbe Novák Lászlót, Nagy Kornélt, Baran Ádámot, Ludvig Zsoltot és Markovits Lászlót választották be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik