Női röplabda Extraliga: sima újpesti siker az MTK ellen

MTI/H. D.MTI/H. D.
Vágólapra másolva!
2020.12.18. 19:02
null
Valerin DeLacruz Carabali volt a mezőny legeredményesebbje (Fotó: Nemzeti Sport, archív)
Az Újpest vendéglátóként három játszmában legyőzte az MTK Budapestet a női röplabda Extraliga alapszakaszának pénteki mérkőzésén – írja az MTI.

 

A mezőny legeredményesebb játékosa az újpestiek kolumbiai centere, Valerin DeLacruz Carabali volt 15 ponttal. Sikerével az UTE ötmeccses nyeretlen szériát zárt le a bajnokságban.

NŐI RÖPLABDA EXTRALIGA
ALAPSZAKASZ

UTE–MTK Budapest 3:0 (19, 21, 21)
Szilágyi út. V: Szarka, Szabó P.
UTE: Bezsandolszka 12, Petőváry 12, Kojdová 8, Carabali 15, Bagyinka 1, Racskovszka 10. Csere: Karabaseva (liberó). Vezetőedző: Horváth András.
MTK: Császár 8, Kilyénfalvi 10, Durst 1, Szerencsés-Miklai 2, Papp O. 6, Vezsenyi 9. Csere: Szalai (liberó), Lesi, Godó 8, Berkó L. Vezetőedző: Leiszt Máté.
MESTERMÉRLEG
Horváth András:
– Nagyon örülünk, hogy az év utolsó mérkőzését, sikerült megnyernünk és itthon tartanunk a három pontot. Rendkívül fontos mérkőzés volt abból a szempontból, hogy az elképzeléseink nagyrészét képesek voltunk megvalósítani, ami szükséges volt ahhoz, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Természetesen nálunk is beköszönt most a téli szünet, lesz egy kis pihenő. A következő mérkőzésünk január 12-én lesz, ahol a Magyar Kupa 8 közé jutásáért fogunk harcolni, szóval gőzerővel készülünk majd az ünnepek előtt, a két ünnep között és utána is.
Leiszt Máté:
– Egész héten nagyon jól dolgozott a csapat, de amit begyakoroltunk, már nem tudtuk átültetni mérkőzésbe. Nagy hibákat vétettünk a koncentráció hiányából adódóan, ezen még sokat kell dolgoznunk. Nyilván ez fiatal csapat, sokan most tapasztalják meg először, hogy felelősség nyomja a vállukat. Ez persze nem mentség, hanem lehetőség, amivel nekik élni kell, és bizonyítani nap mint nap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik