Női röplabda Extraliga: nyert az edzőt váltó Nyíregyháza

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.11.24. 21:14
null
Nyíregyházi győzelem (Fotó: fatumnyiregyhaza.hu)
A Fatum-Nyíregyháza 3:1-re legyőzte vendégét, a Szent Benedek RA-t a női röplabda Extraliga csütörtöki játéknapján, az alapszakasz hatodik fordulójának nyitó mérkőzésén.

 

A házigazda szabolcsiakat megbízott vezetőedzőként a másodedző Pampuch Csaba irányította, mivel a korábbi trénert, a görög Leonidasz Gaitanakiszt kedden menesztették.

RÖPLABDA
Női Extraliga, alapszakasz, 6. forduló

Fatum-Nyíregyháza–Szent Benedek RA 3:1 (24, -19, 12, 20)
Nyíregyháza, Continental Aréna, 350 néző. V: Szarka, Szabó P.
FATUM: Cicic 4, Leban 24, Lászlop 8, Karaoglu 15, Jurdza 15, Cepni 12. Csere: Tóth F. (liberó), Ambulija. Megbízott edző: Fodor Antal.
SZBRA: Herbin-Baker 2, Jankovics 7, Nacsa-Pekárik 6, Sztijepics 9, Koleva 9, Vacsi 4. Csere: Balogh E., Fáth (liberók), Bosnyakova 15, Szerényi 1, Grbac 3, Lekics 1. Vezetőedző: Dejan Desnica.
MESTERMÉRLEG
Pampuch Csaba (másodedző):
– Nagyon rég volt ekkora örömöm egy meccsen. Úgy fogtam fel ezt a találkozót, mint egy bajnoki döntőt. A mérkőzésen sokat mezőnyöztünk, jól ütöttünk, de a legfontosabb, hogy akartak a lányok. Bízom bennem, hogy ezt a jó formánkat tudjuk mutatni a jövőben.
Dejan Desnica: – Az eredmény nem mutatja, hogy kemény küzdelem volt a pályán, de a Nyíregyháza egyértelműen jobban játszott ma, kihasználták a hibáinkat, támadásban és védekezésben is jobbak voltak. Nagyon sok meccs van még a bajnokságban, dolgoznunk kell tovább, semmi nem dőlt még el. Fel kell készülnünk a következő meccsre, a Vasas ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik