Rio 2016: ilyen nincs, a tollasozó beesett egy lyukon a pálya közepén!

Vágólapra másolva!
2016.08.12. 14:12
Szürreálisabbnál szürreálisabb történetek lepik el a híroldalakat a riói olimpián, és amikor már azt gondolná az ember, hogy ennél rosszabb nem lehet, megjelenik valami új. Az elátkozott földre épült médiafalutól a medence zöld vizén át egészen mostanáig, amikor is egy tollaslabdázó „eltűnt” a pályán…

Ahogy az Rióban lassan mindenhol megszokott, a tollaslabdázók is panaszkodtak a rossz körülményekre, és arra, hogy a pálya, amelyen edzhetnek, finoman szólva nem felel meg a követelményeknek, sőt, itt-ott picit életveszélyes is.

Most a dán Viktor Axelsen állt elő egy sztorival – nehéz eldönteni, hogy sírjunk, vagy inkább nevessünk.

„Éppen az edzésemet kezdtem volna meg, amikor az egyik saroknál egyszerűen beszakadt alattam a parketta, és beleestem egy tíz-tizenöt centiméter mély lyukba. Nem szeretnék többet mondani erről, maradjunk annyiban, örülök, hogy nem lett nagyobb baj, és nagyon remélem, hogy gyorsan kicserélik a parkettát!” – mondta a dán fyens.dk-nak a tollaslabdázó.

És hát a brazilok köztudottan lesik a sportolók minden kívánságát, azonnal Axelsen segítségére rohantak.

És mit csináltak? Kicserélték a padlót? Ugyan, van egy sokkal jobb megoldás. Szigetelőszalag és papír! Fogták, és egyszerűen leragasztották a lyukakat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik