Rio 2016: élő adásban balhéztak Angliában Hosszú miatt!

Vágólapra másolva!
2016.08.12. 12:23
Az Egyesült Államok után Angliában is felizzott a vita Shane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolatát illetően, ráadásul most a magyar lány élő adásban szült vitát a BBC-n.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az amerikaiak gyakran emlegetik Hosszú Katinkát, igaz, még gyakrabban kerül elő Shane Tusup, aki szerintük az immár háromszoros olimpiai bajnok magyar lány sikerének legfontosabb eleme.Shane Tusup, aki szerintük az immár háromszoros olimpiai bajnok magyar lány sikerének legfontosabb eleme.

Shane és Katinka kapcsolatán amúgy is gyakran csámcsognak külföldön, ám erre már maga az úszó is reagált, szerinte ez az egész nevetséges.

Most Angliában is elővették a témát, a BBC-nél élő adásban volt téma, hogy milyen sokat köszönhet Katinka Shane-nek, ám egy idő után besokallt a szakkommentátorként besegítő, korábbi olimpiai bajnok úszó, Rebecca Adlington.

„Rengeteget látjuk Shane-t a felvételeken, mikor Hosszú döntőzik…” – kezdtek el beszélni Hosszúékról élő adásban.

Ezen a ponton Rebecca Adlington besokallt, majd reagált is, és nem fogta vissza magát.

„Hihetetlen, hogy magára tetováltatja Hosszú világrekordját. Mintha az övé lenne. Nem kellene szólni neki, hogy ezt az időt nem ő úszta?” – akadt ki a brit úszó.

„Nagyon heves a kapcsolatuk. Korábban ő is úszott, sokat tud arról, mi a jó neki!” – próbálta terelni a témát kommentátortársa, Mark Foster, aki tovább dicsőítette az edzőt.

Erre már nem akart reagálni a korábbi olimpikon, inkább csak keresztbe rakta karjait, majd elkezdte forgatni a szemét és ráncolta a szemöldökét, így jelezve, nem túl boldog, hogy még mindig Shane a téma Katinka helyett. Ez látható az alábbi videón is.


A gyors vita Angliában nagy port kavart, több újság is felkapta Rebecca Adlington reakcióját, állítólag ugyanis az úszó nem épp hirtelen természetéről ismert.

A név még nem megy… (Fotó: dailystar.co.uk)
A név még nem megy… (Fotó: dailystar.co.uk)

Az már más kérdés, hogy az angoloknak Hosszú Katinka neve is problémát jelent egyelőre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik