Rio 2016: elhunyt feleségéről kérdezték, szívszaggató választ adott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.30. 16:38
Monty Williamst, az Oklahoma City Thunder NBA-csapatának korábbi edzőjét – aki jelenleg az amerikai kosárlabda-válogatottal dolgozik, és készül a riói olimpiára – nemrég elhunyt feleségéről kérdezték. Szívszaggató válasz érkezett.

A profi kosarasként 1994 és 2003 közt aktív edző felesége, Ingrid Williams 2016 februárban hunyt el autóbalesetben, miután frontálisan ütközött egy autóval Oklahoma Cityben.

Az edzőt most megkérdezték, hogyan volt képes visszatérni, és befolyásolja-e a tragédia a munkáját. Ez volt a válasz.

„Borzasztó nehéz, de az, hogy feladjam, sosem tekintettem végleges lehetőségnek. Tudom, őrültségnek hangzik, de még mindig szoktam neki SMS-eket írni. Tudom, hogy nem fog válaszolni, de szükségem van erre. Éjszakánként csak sétálok, és az ég felé nézve beszélek hozzá. Ha valakivel huszonhat évet együtt töltesz, képtelen leszel nélküle létezni, tudnom kell, hogy itt van velem, ha csak így is. Ő sosem hagyta, hogy feladjam, így nem teszem most sem” – mondta az ESPN által közölt interjúban az edző.

Monty Williams a riói olimpián Mike Krzyzewski segítőjeként dolgozik, a hírek szerint az ötkarikás játékokat követően visszatér az NBA-be, ahol a San Antonio Spurs edzői csapatát erősítheti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik