Rio 2016: a kínaiak szerint ez az eddigi legrosszabb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.03. 19:03
Napról napra hallani egy-egy újabb történetet az olimpiai faluról és annak rossz körülményeiről. Egyes hírek arról szólnak, hogy javult a helyzet, más hírek szerint viszont még mindig van min javítani. Most a kínaiak akadtak ki.

A kínai sportolók már jó ideje nemtetszésüket fejezik ki az közösségi médián keresztül a riói ötkarikás játékokkal kapcsolatban. Aggódnak a biztonság miatt, most pedig az olimpiai falu kényelmetlensége miatt lát napvilágot egyre több bejegyzés. Sok versenyző ad hangot véleményének a közösségi hálón, miszerint a körülményeket tekintve ez a legrosszabb olimpia a játékok történetében.

A Team China, a kínai olimpiai csapat hivatalos angol nyelvű Twitter-oldala, ahol pár nappal ezelőtt az ételre panaszkodott a bejegyzést író személy: „mit ehetnek a sportolók az olimpiai faluban? Úgy tűnik, a kínai csapat ízlésének megfelelőt nem nagyon lehet találni..."


Aztán jött a még ennél is nagyobb káosz: leszakadt a tükör, és beszakadt a mosdókagyló a szálláson...


Kínában özönlenek a kommentek, a népnek sem tetszik az, amit a sportolóik mutatnak az olimpiából a közösségi hálón keresztül.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik