Egy Joó csapat - Just4fun

2464093 24640932464093 2464093
Vágólapra másolva!
2012.06.05. 16:06
Ígéretünkhöz híven elkezdjük bemutatni a bajnokság csapatait, valamint gőzerővel készülünk az Európa Bajnokságra is, Xersaihtam kolléga...

Ígéretünkhöz híven elkezdjük bemutatni a bajnokság csapatait, valamint gőzerővel készülünk az Európa Bajnokságra is, Xersaihtam kolléga közbenjárásával az EB alatt is lesz Tippverseny, értékes nyereményekkel (a fődíj egy ingyenes belépő a következő gólyatáborunkba!), a részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Az EB alatt összefoglalókat is olvashattok egy új blogger tollából, nemsokára ő is bemutatkozik.

A már említett évértékelő interjúkat a harmadosztály hatodik helyezettjével, a Just4fun gárdájával kezdjük. Kérdéseinkre a csapat alapítója és egyben csapatkapitánya, Joó Kristóf válaszolt.

Adatlap

Név: Just4fun

Liga: III. osztály

Helyezés: 6.

Pontszám: 3

Rúgott gól: 20

Kapott gól: 65

Gólkülönbség: -45

Itt megtalálod őket: Just4fun - facebook

1. Mik voltak az elvárásaitok és ezeket mennyire sikerült teljesíteni?

Legfőbb elvárásunk a BHÖK-Spartacus magunk mögé utasítása volt, melyet sajnos nem sikerült teljesítenünk. Az eredménytől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, és (kisebb átalakításokkal) a csapat szeretné folytatni pályafutását a ligában!

2. Egytől tízig terjedő skálán hogyan értékeled a szezont (1 - Szhégyen 10 - Csoda)?

10 - Cshoda :)

3. Jellemezd a csapatodat, mik a fő erényeitek és miben kéne javulnotok?

Fő erényeink közé tartozik az arcoskodás, a bíróval való vitatkozás, és a mérhetetlen agresszió. Az egyetlen irány, amerre a csapat még tud fejlődni a foci...

4. Mi volt a tavasz legszebb pillanata?

Számomra az egyetlen lőtt gólomat követő ováció a rajongók részéről, ám külső megfigyelők az óvásunk sikerességét értékelték legszebb pillanatunknak.


5. Ha volt mélypont, mi volt az?

Kiváló hangulatunkat a szezon során semmi nem törte meg, az egyetlen kellemetlen élmény a belső kommunikációnk hiányából fakad, mi szerint nem tudtunk kiállni az AS Iustum-mal játszott visszavágón, játékosok hiányában. Ezért ezúton is szeretnék elnézést kérni az AS Iustum csapatától a csapatom nevében!


6. Ha ki kéne valakit emelned a csapatodból, ki lenne az és miért?

Csapatunk sztárjátékosainak megkérdejelezhetetlenül Bartal Áront és Gál Danit tartom. A szurkolóink szórakoztatásában pedig Fejes Barna “Malac” játszotta a főszerepet, passzív-agresszív játékmódjával.


7. Mi a véleményed a harmadosztályról?

A csapat tökéletesen megtalálta a helyét a harmadosztály végében, őszintén reméljük a szervezők nem munkálkodnak negyedosztály létrehozásán!


8. Úgy néz ki egészséges rivalizálás alakult ki köztetek és a BHÖK-Spartacus csapata között, mi a véleményed erről?

A BHÖK-Spartacus csapatáról biztosan tudtuk már a szezon kezdete előtt, hogy komoly küzdelmet fogunk vívni a Liga utolsó helyéért. Büszkeséggel tölt el, hogy bár keményen csatáztak érte, végül mi tudhatjuk magunkénak!


9. Mik a terveitek az őszi szezonra?

A csapat biztosan folytatja a Ligában megkezdett pályafutását kisebb átalakulással. Célnak az osztályok közti feljutást tűztük ki, elvárásnak a BHÖK-Spartacus elé kerülést.


10. Szeretnél még valamit megosztani az olvasókkal?

Azt hiszem itt az ideje lerántani a leplet az év igazolásáról: Szabó Imrével folytatunk tárgyalásokat, mint a csapatunk jövőbeli cserejátékosával. :)


Köszönjük!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik