Az első fecske

Vágólapra másolva!
2011.10.20. 22:10
Örömmel tájékoztatom a nagyérdeműt, hogy eme becses napon megtettük első önálló szárnycsapásainkat és kirepülünk az Ítélet blog otthonos...

Örömmel tájékoztatom a nagyérdeműt, hogy eme becses napon megtettük első önálló szárnycsapásainkat és kirepülünk az Ítélet blog otthonos fészkéből. Utunk járatlan, telis-tele veszélyekkel, de mi mégis belevágunk, remélve, hogy minél többetek követi azt.
Ha kicsit is felcsigáztak eme sorok, akkor kérlek lapozz :)Örömmel tájékoztatom a nagyérdeműt, hogy eme becses napon megtettük első önálló szárnycsapásainkat és kirepülünk az Ítélet blog otthonos fészkéből. Utunk járatlan, telis-tele veszélyekkel, de mi mégis belevágunk, remélve, hogy minél többetek követi azt.
Ha kicsit is felcsigáztak eme sorok, akkor kérlek lapozz :)


A blog célja kicsiny, de annál szerethetőbb bajnokságunk eseményeinek bemutatása, változatos rovatok keretein belül. Lesz itt beharangozó, elemzés, statisztika és minden mi szem szájnak ingere.
Azonban lehetnénk mi a világ legjobb zsurnalisztái -akik nem vagyunk- követők nélkül elég lenne a falnak beszélni, engedelmetekkel ettől eltekintenénk.

Fontos szempontnak tartjuk az interaktivitást, kíváncsiak vagyunk a véleményetekre is, így minden bejegyzés alatt lehet kommentelni. Ebben kérjük adjátok meg a minimális tiszteletet egymásnak és próbáljátok ékes magyar nyelvünk alapvető szabályait alkalmazni.

Egyébként szabad a pálya, jöjjön mindenki, olvassatok, kommenteljetek, kritizáljatok és persze dicsérjetek, határtalanul, mert az egónk mindenféle fényezést be tud fogadni. Ezennel tehát hivatalosan is elindultunk!

,

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik