18 éves műugróval flörtöl Ashley Cole exneje

Vágólapra másolva!
2012.08.16. 17:35
null
Cheryl Cole nem hitt a szemének (Forrás: Yahoo)
Címkék
Tom Daley bronzérmet nyert a londoni olimpia férfi 10 méteres műugrás versenyében, a brit hölgyek szemében (és szívében) viszont aranyérmes lett, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Ashley Cole, a Chelsea labdarúgójának exneje, Cheryl Cole is azonnal ráhajtott. Méghozzá Twitteren.

A bronzérem megnyerése után már percekkel érkezett Cheryltől a gratuláló üzenet Daleynek Twitteren, melyben műugró leckéket is kért a 18 éves sráctól, aki – ha egyelőre csak szóban, de – örömmel tett eleget a felkérésnek.

Kettejük internetes románca már a játékok előtt kezdetét vette, Cheryl már akkor is örömmel ugrott volna egy medencébe a fiatal sportolóval, de érthető módon az olimpia előtt nem volt idő a különedzésekre. Majd most.

A műugró fiúnál 11 évvel idősebb Cheryl rajongása és támogatása vitathatatlanul segített a brit műugrónak az olimpia érem megszerzésében. A játékok két és fél hete alatt szupersztár státuszba lépett Daley a döntő után azt találta nyilatkozni a The People magazinnak, hogy a verseny alatt Cheryl számait hallgatta, zenéje segített átlendülni a nehézségeken. Hogy melyik számra gondolhatott? Van egy tippünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik