Serie A: Júlio Césart a Napoli, Hernanest az Inter szerződtetné

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.14. 12:42
Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint a Queens Park Rangers és a brazil válogatott kapusa, Júlio César a jövő héten megegyezhet az olasz labdarúgó-bajnokság ezüstérmesével, a Napolival.

A Napoli pár napja már megerősítette a keretét egy brazil válogatott kerettag kapussal, a Santostól érkező Rafaellel, mellé jöhet egy évre kölcsönbe (kivásárlási opcióval) az Interrel BL-trófeát nyert Júlio César, aki 2010 őszén már dolgozott együtt a Napoli spanyol vezetőedzőjével, Rafa Benítezzel. Ha a Napoli valóban megszerzi Júlio Césart, az olasz válogatott Morgan De Sanctis szinte biztosan távozik, az ő nevét korábban az AS Romával hozták szóba.megerősítette a keretét egy brazil válogatott kerettag kapussal, a Santostól érkező Rafaellel, mellé jöhet egy évre kölcsönbe (kivásárlási opcióval) az Interrel BL-trófeát nyert Júlio César, aki 2010 őszén már dolgozott együtt a Napoli spanyol vezetőedzőjével, Rafa Benítezzel. Ha a Napoli valóban megszerzi Júlio Césart, az olasz válogatott Morgan De Sanctis szinte biztosan távozik, az ő nevét korábban az AS Romával hozták szóba.

Mindeközben a Napolitól májusban elköszönt edző, jelenleg az Internazionalét irányító Walter Mazzarri a Lazio brazil középpályását, Hernanest nézte ki magának. A Tuttosport vasárnap reggeli cikke szerint a milánói klub egy bombaigazolásra készül még a nyáron, és nagy eséllyel a Lazio 28 éves játékosa lehet az. A Hernanes távozásáról szóló hírek akkor erősödtek fel, mikor a kupagyőztes átigazolta a szintén brazil és hasonló poszton játszó Felipe Andersont, továbbá az eladása mellett szól, hogy 25 millió eurós vételárából több játékossal is megerősíthetnék a keretet. Az Inter mellett az Edinson Cavani megszerzéséhez közel álló, a Serie A-ból előszeretettel igazoló PSG is mutatott érdeklődést Hernanes játékjogának megvásárlása iránt.

Még a Lazióhoz kapcsolódó hír, hogy a római klub elnöke, Claudio Lotito a Milan alelnökével, Adriano Gallianival vacsorázott Szicílián. Bár konkrét információk nincsenek találkozásuk indítékáról, akár Antonio Candreva, a Milan kiszemeltje is lehetett a téma.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik