Serie A: „A százmillió eurós kivásárlási ára alacsony lehet”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.09. 16:37
null
Andrea Belotti (balra) a világ legdrágább csatára lehet a Torino elnöke szerint (Fotó: AFP)
A Torino elnöke, Urbano Cairo szerint a játékospiac diktálja az árakat, így Andrea Belotti akár a világ legdrágább csatára lehet.

 

Most már nem telik el átigazolási szezon anélkül, hogy ne születne újabb rekordösszegű transzfer a játékospiacon. Urbano Cai­ro, a Torino elnöke is megszólalt ennek kapcsán.

„A piac diktálja az árakat – mondta a 60 éves vállalkozó. – Ha Philippe Coutinhót százhúszmillió euróért adták el, akkor lehet, hogy Andrea Belotti százmillió eurós kivásárlási ára alacsony lesz. Örülök, hogy sikerült megtartanunk a támadónkat, mert ez jó üzenetet sugároz szurkolóink felé. Túlértékeltek lettek a futballisták? Meglehet. Ha Belotti a sérülése után képes visszanyerni a formáját, a világ legdrágább csatára lesz.”

A 24 esztendős játékos az előző idényben káprázatosan teljesített – 38 tétmérkőzésen 28 gólt szerzett, emellett nyolc gólpasszal segítette csapatát –, ezzel felhívta magára a Milan elöljáróinak is a figyelmét. Belotti korábban jelezte, szívesen csatlakozna a milánói klubhoz – a piros-feketéknek mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk, ha csakugyan szerződtetni szeretnék az olasz támadót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik