Serie A: a Lazio már a Romára fogja a Bielsa-affért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 13:52
A Lazio tulajdonosa szerint a Roma hibája, hogy Marcelo Bielsa a szerződés aláírását követően visszamondta a vezetőedzői állást.

Claudio Lotito már tudja, miért visszakozott Marcelo Bielsa, aki kinevezésének bejelentése után két nappal közölte, mégsem kíván a rómaiak edzője lenni.kinevezésének bejelentése után két nappal közölte, mégsem kíván a rómaiak edzője lenni.

„A Roma igazgatója, Walter Sabatini felhívta Bielsát, és telebeszélte a fejét azzal, hogy bennem nem lehet megbízni, mert nem teljesítem az ígéreteimet, ezért tartsa távol magát a Laziótól” – mondta Lotito, miután kiderült, hogy Bielsa nyomozásba kezdett, és öt beígért átigazolásból egyik ügyében sem tettek lépést a klub vezetői.

A Roma vezetői reagáltak a városi rivális szavaira.

„Nagyon sajnálom a Lazio szurkolóit. Napról napra Lotito sületlenségeit kell hallaniuk, ennél jobbat érdemelnek. Lotito megnyilvánulásain csak nevetni tudok, minden hónapban kitalál egy jó viccet” – mondta James Pallotta, a Roma elnöke.

Lotito Bielsát perrel fenyegette.

„Ez nem az argentin pampa, egy olyan országban, mint Olaszország, az emberek tisztelik a törvényt. Bielsa hat autót és hat telefont kért a családjának, továbbá ötcsillagos hotelszobát és az első osztályra szóló repülőjegyet – mondta Lotito. – Aztán idejön, hogy vegyek harmincmillió euróért védőt meg ötvenmillióért másik játékost. Semmi köze ahhoz, hogy mennyit költünk játékosokra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik