Serie A: a Lazio elnöke pisztolygolyókat tartalmazó borítékot kapott

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.05.04. 13:48
Halálosan megfenyegették Claudio Lotitót, a Lazio labdarúgócsapatának tulajdonosát és elnökét. A klubvezető kedden az olasz médiának elmondta, hogy vasárnap, az Internazionale elleni bajnoki mérkőzés előtt pisztolygolyókat tartalmazó borítékot kapott.

„Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra, a sport szellemének megőrzésére, és arra, hogy senki ne legyen áldozata szóbeli vagy testi erőszaknak – nyilatkozta Lotito. – Ugyanakkor újra olyan magatartással találjuk szembe magunkat, amely sérti a Lazio szurkolóit, és gyűlöletet kelt, de leginkább Róma sportéletét sújtja."

Az 52 éves elnök hozzátette, véleménye szerint senkinek sincs joga ahhoz, hogy megkérdőjelezze a futballklub vezetőinek és játékosainak „lojális sportolói magatartását."

A városi rivális, a listavezető Internazionalét kétpontos hátránnyal követő AS Roma drukkerei és az egyesület vezetői is kifogásolták, hogy vasárnap a Lazio hívei mindvégig a 2–0-ra győztes milánóiaknak szorítottak, saját kedvenceiket pedig kifütyülték a támadásoknál.

„Így abszurdnak tűnik az a megállapítás, hogy a miénk a világ legszebb bajnoksága. Az Inter helyében szégyellném magam egy efféle győzelem után" – jegyezte meg az összecsapás után Rosella Sensi, az AS Roma elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik