Roma: Lamela a Tottenhamé, Ljajics érkezik - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.28. 18:16
null
A védők most már a Tottenham-mezt próbálhatják letépni Lameláról (Fotók: Reuters)
A Roma labdarúgócsapata hivatalos közleményben erősítette meg, hogy Erik Lamelát eladta a Tottenhamnek, Adem Ljajicsot pedig megvette a Fiorentinától.

 

Ljajics a Milannal szemezett, végül a Romába igazolt
Ljajics a Milannal szemezett, végül a Romába igazolt

A Tottenham 30 millió eurót fizet a Romának Lameláért, aki ha jól teljesít, további 5 millió euró ütheti az olaszok markát. A futballista várhatóan csütörtökön esik át a londoniaknál az orvosi vizsgálatokon.

„Készen állok a Tottenhamre, nagy dolgokat akarok véghezvinni a Spursszel. Egyúttal köszönetet mondok a Romának" – idézi az ANSA olasz hírügynökség a 21 éves argentin támadót, akit a Roma 2011 nyarán 12 millió euróért vett meg a River Plate-től.

Lamela helyét a „farkasoknál" Adem Ljajics veheti át, aki nem volt hajlandó szerződést hosszabbítani a Fiorentinával, a lilák pedig végül a Roma ajánlatát fogadták el – pedig korábban a Milan is élénken érdeklődött iránta. A 21 éves szerb játékos – aki csatárként és támadó középpályásként is bevethető – 11 millió euróért cserél csapatot, a Fiorentina e mellett 4 millió euróhoz juthat Ljajics jövőbeli teljesítményétől függően.

Ljajics 2017. június 30-ig írt alá, és szerdán már a fővárosi csapattal edzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik