Roma: a Messit „másoló” brazil csatár érkezik januárban?

Vágólapra másolva!
2015.01.11. 21:18
Olasz sajtóhírek szerint az AS Roma labdarúgócsapata mindent bevet, hogy még januárban megszerezze az ukrán Sahtar Doneck brazil csatárát, Luiz Adrianót.

Mint ismert, a támadó a Bajnokok Ligája csoportkörében a BATE elleni találkozón öt gólt szerzett, ezzel „lemásolva" Lionel Messit – rajtuk kívül egyetlen csatár sem tudta még ennyiszer megzörgetni a hálót egy BL-meccsen.

Érthető módon Luiz Adriano a teljesítményével felhívta magára a figyelmet, most pedig sorban állnak a Sahtarnál a kérők. Mint ismert, a támadó a Bajnokok Ligája csoportkörében a BATE elleni találkozón öt gólt szerzett, ezzel „lemásolva" Lionel Messit – rajtuk kívül egyetlen csatár sem tudta még ennyiszer megzörgetni a hálót egy BL-meccsen.

Érthető módon Luiz Adriano a teljesítményével felhívta magára a figyelmet, most pedig sorban állnak a Sahtarnál a kérők.

A Tuttosport beszámolója szerint a brazil szerződtetéséhez az AS Roma áll a legközelebb, amely előrehaladott tárgyalásokat folytat mind az ukrán klub vezetőségével, mind a játékos képviselőivel.

Átigazolási összegről egyelőre nem írtak az olaszok, ám a transfermarkt.de szerint Luiz Adriano piaci értéke jelenleg 7 millió euró körül mozog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik