Palermo: a Genoától 20 nap után kirúgott edzőt nevezték ki

Vágólapra másolva!
2013.02.05. 16:35
Alberto Malesani lett az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo vezetőedzője – jelentette be a klub hivatalos közleményben. A veronai születésű szakember a vasárnap menesztett Gian Piero Gasperinit váltotta a Serie A sereghajtójának kispadján.

A Palermo elnöke, Maurizio Zamparani azt követően köszönte meg a szakember munkáját, hogy a gárda vasárnap hazai környezetben 2–1-es vereséget szenvedett az Atalantától, így a Catania elleni 3–1-es siker óta kilencedik mérkőzésén maradt nyeretlen.Palermo elnöke, Maurizio Zamparani azt követően köszönte meg a szakember munkáját, hogy a gárda vasárnap hazai környezetben 2–1-es vereséget szenvedett az Atalantától, így a Catania elleni 3–1-es siker óta kilencedik mérkőzésén maradt nyeretlen.

Malesani már meg is tartotta első edzését új csapatának, hivatalos bemutatására kedden reggel kerül sor. Az 58 éves szakvezetőnek ez lesz a tizenegyedik olasz csapata (Chievo, Fiorentina, Parma, Verona, Modena, Udinese, Empoli, Siena, Bologna, Genoa, Palermo), s dolgozott a görög Panathinaikosznál is.

Malesani legutóbb a Genoa menedzsere volt, kinevezését követően 20 nappal azonban kirúgták a Siena elleni hazai zakó (1–4) után.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik