Olaszország: túl sok pénz volt a Napoli-játékosnál, lekapcsolták

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.12.15. 18:27
null
Túl sok pénz volt Manolasznál (Fotó: AFP)
Olaszországban a pénzmosás elkerülése végett törvénnyel korlátozzák, hogy az emberek mennyi pénzzel hagyhatják el az országot. Ha valaki több mint 20 ezer eurónyi (közel 7.5 millió forint) készpénzzel távozna, megbüntetik. A Napoli labdarúgója, Kosztasz Manolasz éppen így járt: haza akart térni Görögországba, azonban az adóhatóság lekapcsolta, és megbüntette a Nápolyi nemzetközi repülőtéren, mert túl sok pénz volt nála.

 

Nem elég, hogy a folyamatosan sérültet jelentő Manolaszt sajtóhírek szerint el akarja adni a Napoli a téli átigazolási időszakban, a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, az olasz adóhatósággal is meggyűlt a baja a játékosnak.

Az olasz sportnapilap úgy tudja, a görög védő nem a karácsonyi nagybevásárlást akarta elintézni Görögországban, hanem orvosi kezelés céljából utazott volna haza – azt nem részletezi a Gazzetta, hogy a 30 éves Manolasz végül elhagyhatta-e Itáliát .

A nápolyiak legutóbbi, Empoli elleni mérkőzésén már Luciano Spalletti vezetőedző rendelkezésére állt Manolasz – aki a jelenlegi kiírásban már 10 mérkőzést hagyott ki –, de az olasz mester nem küldte pályára az 1–0-ra elbukott találkozón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik