Olaszország: a pályára vizelt, kiállították a kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.26. 12:13
Armando Prisco neve valószínűleg az olasz futball legelvakultabb rajongóinak sem mond sokat, ami nem véletlen, ugyanis a Serie D-ben szereplő Messinában véd. A fiatal kapus a hétvégén sem a kiváló teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, hanem valami egészen mással...

A Messina az Igea Virtus ellen játszott szicíliai derbit, amely a beszámolók szerint viszonylag eseménytelenül zajlott – ezt dobta fel kissé Prisco, aki annyi vizet ivott meg a meccs előtt, hogy már nem bírta ki a lefújásig, és nemes egyszerűséggel a kapujába vizelt. A szükség nagy úr, mint tudjuk...

A játékvezető tetszését nem nyerte el a Messina kapusának „produkciója”, ami kiállítással lett jutalmazva. A hátralévő percekre egy mezőnyjátékos állt be a kapuba, a Messina így is megőrizte a gól nélküli döntetlent.

„Egyszerűen nem tudtam már visszatartani. Próbáltam mozogni, de úgy néztem ki, mint egy őrült. Így amint játékon kívülre került a labda, kihasználtam a helyzet adta előnyt. Úgy tettem, mintha nyújtanék, és senki nem vett észre, mit csinálok, kivéve a játékvezetőt. Azonnal bocsánatot kértem, és nem is tiltakoztam az ítélet ellen, mert tudom, hogy csak érvényt szerzett a szabályoknak. Azt azonban leszögezném, hogy nem tettem semmilyen obszcén dolgot! Tisztában vagyok azzal, hogy sok gyerek volt a stadionban, megpróbáltam álcázni, amit csinálok. Nem így volt helyes, de tényleg nem tudtam már visszatartani!” – mondta Prisco a gianlucadimarzio.com-nak.

A szebb napokat is megélt Messina – 2007-ben még élvonalbeli volt a csapat – jelenleg a 10. helyen áll az olasz negyedosztálynak (egyben az első amatőrnek) megfelelő Serie D I-csoportjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik