Olasz Szuperkupa: C. Ronaldo egyből levette az ezüstérmet – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.12.23. 09:47
null
Ronaldo arcán a csalódottság (Fotó: AFP)
Mint beszámoltuk róla, a Lazio 3–1-re legyőzte a Juventust az olasz Szuperkupáért rendezett mérkőzésen Rijádban. Az eredményhirdetésnél csak másodpercekig volt Cristiano Ronaldo nyakában az ezüstérem, az utóbbi években nem igazán szokott hozzá, hogy elveszítsen egy döntőt.

Ronaldo egyből levette a nyakából az ezüstérmet, majd az öltözőbe sietett, nem várta meg, amíg a Lazio játékosai magasba emelik az olasz Szuperkupát.

Legutóbb hét éve, 2013. május 17-én tapasztalhatta meg, milyen érzés elveszíteni egy kupadöntőt, akkor még a Real Madrid játékosaként a városi rivális Atlético Madriddal szemben maradt alul 2–1-re a Király-kupa fináléjában.

Azóta 12 döntőt is megnyert hazai, illetve nemzetközi fronton, de akár idevehetjük a portugál válogatottal elhódított 2016-os Eb-címet és a Nemzetek Ligáját is. A Juventusszal ez volt a második fináléja, idén januárban éppen az ő góljával győzte le a Juve a Milant az olasz Szuperkupa előző kiírásában.

OLASZ SZUPERKUPA
Juventus–Lazio 1–3 (1–1)
Rijád, Szaúd király Egyetem-stadion.V:Calvarese (olasz)
Juventus:Szczesny – De Sciglio (Cuadrado, 56.), Bonucci, Demiral, Alex Sandro – Bentancur, Pjanic, Matuidi (Douglas Costa, 76.) – Dybala, Higuaín (Ramsey, 66.), C. Ronaldo.Vezetedző:MaurizioSarri
Lazio:Strakosha – Luiz Felipe, Acerbi, Radu – Lazzari, MIlinkovics-Szavics, Lucas Leiva (Cataldi, 64.), Luis Alberto (Parolo, 66.) – Lulic – Correa, Immobile (Caicedo, 82.).Vezetőedző:Simone Inzaghi
Gólszerző:Dybala (45.), ill. Luis Alberto (16.), Lulic (73.), Cataldi (94.)
Kiállítva: Bentancur (93.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik