Olasz Kupa: Strama szerint a Roma megérdemelten döntős

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.18. 11:14
Andrea Stramaccioni, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője a Romával szembeni Olasz Kupa-búcsú után elmondta, megérdemelt volt a két meccs alapján a fővárosiak döntőbe jutása.

„Csak az elismerés hangján lehet szólni játékosaimról, akik mindent beleadtak. Kiváló első félidőt produkáltunk, Tommaso Rocchi révén könnyen megduplázhattuk volna előnyünket. A második játékrészben a Roma feljött, mi pedig visszaestünk. Azt sajnálom, hogy egy kontrából kaptunk gólt, amikor a védelmünk rendezetlen volt” – mondta Stramaccioni a 3–2-re elveszített elődöntő visszavágóját követően.

Az Inter tehát az Európa-liga után búcsúzott az Olasz Kupától is, míg a bajnokságban csak a hetedik helyen áll. Stramaccioni nem akart beszélni a saját jövőjéről.

„Nem akarok saját magamról beszélni, sokkal inkább a csapatról. Ez egy nehéz periódus a számunkra, mert ugyan Ricky Alvarez és Juan Jesus visszatért, de Esteban Cambiasso megsérült a bemelegítés alatt. A két meccs alapján megérdemelt a Roma továbbjutása, ezért játékosait is megilleti az elismerés. Köszönöm a szurkolóknak, hogy végig biztattak minket” – zárta mondandóját az Inter szakvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik